Jeden prodej rovná se jeden vysazený strom – tak jednoduché to je

Jeden prodej rovná se jeden vysazený strom – tak jednoduché to je

Mar 13, 2024Basefound s.r.o.

V dnešní době, kdy se stále více hovoří o ochraně životního prostředí, se mnoho společností snaží najít způsoby, jak snížit svou uhlíkovou stopu a přispět k obnově naší planety. Jednou z těchto společností je i Basefound, která se rozhodla vzít věci do svých rukou a vysazovat stromy za každý prodaný kus.

Společnost Basefound, specializující se na prodej kvalitních a inovativních nabíječek pro mobilní telefony a další elektroniku, se rozhodli vyvážit dopad výroby elektroniky na životní prostředí a přispět k ochraně přírody. Jak?

Jak to funguje?

Princip je jednoduchý. Za každý prodaný kus nabíječky z e-shopu Basefound.com je společnost angažována ve výsadbě stromů. Tímto způsobem se snaží kompenzovat uhlíkovou stopu svých produktů a přispět k obnově lesů.

Když si zákazník zakoupí designovou nabíječku, má možnost přispět k výsadbě stromů a tím pomoci přírodě.

I malé podniky tak mohou mít pozitivní dopad na životní prostředí a navíc si během sázení udělali trochu jiný teambuilding. 

Pokud hledáte nabíječku pro svůj mobilní telefon a zároveň chcete podpořit udržitelné projekty, navštivte e-shop Basefound.com a přidejte se k jejich snaze o ochranu životního prostředí. Jeden prodej = jeden strom. Tak jednoduché to je.



More articles