5 aplikací pro zvýšení produktivity a efektivity práce

5 aplikací pro zvýšení produktivity a efektivity práce

Apr 23, 2024Basefound s.r.o. IČO: 17356482

Trávíte spoustu času na telefonu, ale vaše pozornost se ubírá špatným směrem? Jak si udělat v úkolech pořádek a soustředit se na to, co je zrovna důležité? S příchodem chytrých aplikací můžete využít jejich potenciál. Sepsali jsme seznam prvních 5, které vám pomohou zvýšit produktivitu a investovat svůj čas lépe.

1. Todoist

Todoist je jednoduchá a elegantní aplikace pro správu úkolů, která vám pomůže organizovat vaše denní, týdenní a dlouhodobé úkoly. S Todoistem můžete snadno vytvářet seznamy úkolů, nastavovat termíny a hlavně přidělovat priority. Aplikace je k dispozici na různých platformách, takže si můžete synchronizovat úkoly napříč vašimi zařízeními.

2. Trello

Trello je vizuální nástroj pro správu projektů, který vám umožňuje organizovat úkoly do kolonek a sledovat jejich progress. Trello využijete hlavně při práci v týmu. Můžete zde totiž vytvářet seznamy úkolů, přidělovat je členům týmu, připojovat dokumenty a komunikovat s ostatními členy týmu přímo v aplikaci.

3. Forest

Naše nejoblíbenější aplikace, co se týče efektivity práce. Pokud máte problém s neustálým přerušováním práce kvůli sociálním médiím nebo jiným rozptýlením, aplikace Forest je ideální volbou. Forest vás motivuje k soustředění se na svou práci tím, že vám umožní "vysadit strom", který bude růst po určitou dobu. Pokud během této doby opustíte aplikaci (nebo otevřete program, který je blacklistu), váš strom zemře. Cílem je vytvořit co nejvíce stromů a soustředit se na svou práci. 

4. Evernote

Evernote je aplikace pro poznámky, která vám umožňuje zaznamenávat myšlenky, nápady, obrázky, odkazy, seznamy a další obsah ve formě poznámek. Evernote je široce používaný nástroj pro organizaci informací a synchronizaci mezi zařízeními. S Evernote můžete snadno ukládat webové články, obrázky, hlasové záznamy a další obsah pro pozdější použití.

5. Focus@Will

Focus@Will je aplikace, která vám pomůže zlepšit vaši produktivitu tím, že vytvoří speciální hudební playlisty, které vám pomáhají soustředit se na práci. Tato hudba je navržena tak, aby stimulovala mozek a zvýšila produktivitu. Můžete si vybrat mezi různými hudebními žánry a stylů, abyste našli ten, který vám nejlépe vyhovuje.

Nejdůležitější je mít telefon na tom správném místě. Podívejte se na naše produkty, které vám pomohou zorganizovat stůl a uvolní prostor kreativitě. Více v našem obchodu.



More articles